خرید روغن کانولا-فروش روغن کانولا- نمایندگی فروش روغن کانولا
loading...

بازرگانی سایناویژن

بازدید : 129 چهارشنبه 8 آبان 1398 زمان : 15:07

خرید روغن کلزا روغن کلزا یک روغن گیاهی است که در غذاهای بی شماری یافت می شود. به دلیل نگرانی از تأثیرات سلامتی و روشهای تولید آن ، بسیاری از افراد روغن کانولا را از رژیم غذایی خود قطع کرده اند با این حال ، هنوز هم ممکن است تعجب کنید که آیا باید از روغن کلزا استفاده کنید یا از آن خودداری کنید روغن کانولا منبع چه ویتامینی است ؟ این مقاله به شما می گوید که آیا روغن کانولا برای شما مفید است یا خیر؟! روغن کانولا چیست؟ یک محصول روغنی است که از طریق کشت گیاهان ایجاد شده است دانشمندان در کانادا یک نسخه خوراکی از گیاه کلزا تهیه کردند ، که به خودی خود ترکیبات سمی به نامهای اروسیک اسید و گلوکوزینولاتها را در خود جای داده است. نام "کلزا" از روغن "کانادا" و "اولا" گرفته شده است این روغن حاوی مواد مغذی مختلفی است و روغن آن برای مصرف انسان بی خطر است. از زمان ایجاد گیاه کلزا ، پرورش دهندگان گیاهان گونه های زیادی را تولید کرده اند که باعث بهبود کیفیت بذر شده و منجر به رونق در تولید روغن کلزا می شود... از محصولات زراعی کلزا برای ایجاد روغن کانولا و وعده غذایی کلزا استفاده می شود که معمولاً به عنوان خوراک حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد... روغن کانولا همچنین می تواند به عنوان یک جایگزین سوخت دیزل و یک جزء از اقلام ساخته شده با پلاستیک سازها ، مانند لاستیک ، استفاده شود... نحوه ساخت روغن کانولا: مراحل فراوانی در فرآیند تولید روغن کلزا وجود دارد. مطابق اعلام شورای کانو کانادا ، این روند مراحل زیر را شامل می شود : تمیز کردن بذردانه های کانولا برای از بین بردن ناخالصی هایی مانند ساقه های گیاه و خاک تهویه و پوسته پوسته شدن بذر:  بذر قبل از گرم شدن حدود 95 ℉ (35) گرم می شود ، سپس توسط آسیاب های غلتکی پوسته پوسته می شوند تا دیواره سلولی بذر پاره شود پخت و پز بذر. تکه های بذر توسط یک سری از اجاق گازهای گرم شده بخار پخته می شوند. به طور معمول ، این فرایند گرمایش 15-20 دقیقه در دمای 176-221 درجه سانتیگراد (80 ° -105 ° C) طول می کشد فشار دادن در مرحله بعد ، دانه های پخته شده بذر کانولا در یک سری از دستگاه های پیچ گوشتی یا اخراج کننده فشار داده می شوند. این عمل 50-60٪ روغن را از پوسته ها خارج می کند و بقیه را با روش های دیگر استخراج می کنند استخراج حلال. پوسته های بذر باقیمانده ، حاوی روغن 18-20٪ ، با استفاده از ماده شیمیایی به نام هگزان تجزیه می شوند تا باقیمانده روغن به دست آید سپس هگزان سپس با گرم کردن آن برای بار سوم در دمای 203-239 درجه سانتیگراد از طریق قرار گرفتن در معرض بخار ، از وعده غذایی کلزا جدا می شود... پردازش روغن: روغن استخراج شده با روشهای مختلفی مانند تقطیر بخار ، قرار گرفتن در معرض اسید فسفریک و تصفیه از طریق خشتهای فعال شده با اسید تصفیه می شود محتوای مواد مغذی یک قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) روغن کلزا: کالری: 124 ویتامین E: 12٪ از میزان مصرف روزانه مرجع (RDI) ویتامین K: 12٪ از RDI گذشته از ویتامین های E و K ، روغن کانولا فاقد ویتامین ها و مواد معدنی است. ترکیب اسیدهای چرب کانولا به دلیل کمبود چربی اشباع اغلب به عنوان یکی از سالم ترین روغن ها مورد استفاده قرار می گیرد. تجزیه اسیدهای چرب روغن کلزا: چربی اشباع: 7٪ چربی اشباع نشده: 64٪ چربی اشباع نشده: 28٪ کلزا دومین محصول بزرگ نفتی جهان است و استفاده از آن در مواد غذایی همچنان در حال گسترش است. از آنجایی که کانولا به یکی از محبوب ترین منابع چربی در صنایع غذایی تبدیل شده است ، نگرانی ها در مورد تأثیر سلامت آن افزایش یافته است. این روغن دارای چربی های امگا 6 زیاد است یکی از مشکلات مثبت روغن کانولا ، میزان بالای چربی امگا 6 است رژیم های مدرن در امگا 6 بسیار زیاد است - که در بسیاری از غذاهای تصفیه شده وجود دارد... در حالی که سالم ترین نسبت مصرف امگا 6 به چربی 3 به 1 است ، رژیم غذایی معمولی غربی حدود 15: 1 تخمین زده می شود این عدم تعادل با تعدادی از بیماری های مزمن مانند بیماری آلزایمر ، چاقی و بیماری های قلبی مرتبط است نسبت امگا 6 به امگا 3 روغن کلزا 2: 1 است ، که ممکن است  نامتناسب به نظر نرسد با این حال ، از آنجا که روغن کانولا در بسیاری از غذاها یافت می شود میزان امگا 6 از امگا 3 بیشتر است برای ایجاد یک نسبت متعادل تر ، باید غذاهای فرآوری شده سرشار از کلزا و سایر روغن ها را با منابع طبیعی و کامل مواد غذایی امگا 3 مانند ماهی های چرب جایگزین کنید بیش از 90٪ محصولات کلزا در ایالات متحده و کانادا از نظر ژنتیکی مهندسی شده اند در حالی که غذاهای GMO برای چندین دهه برای مصرف انسان تأیید شده اند ، اطلاعات کمی در مورد خطرات احتمالی سلامتی آنها وجود دارد ، و باعث می شود بسیاری از افراد ازمصرف آنها اجتناب کنند. تولید روغن کانولا شامل گرمای زیاد و قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی است در حقیقت ، روغنهای تصفیه شده - از جمله روغن های کانولا ، سویا ، ذرت و پالم - به عنوان روغنهای تصفیه شده ، سفید کننده و دئودوره شده (RBD) شناخته می شوند... اگرچه روغن های کانولا تصفیه نشده ، فشرده و سرد وجود ندارند ، اما بیشتر کانولا موجود در بازار بسیار تصفیه شده است و فاقد آنتی اکسیدان موجود در روغن های تصفیه شده مانند روغن زیتون با کره اضافی است. پیشنهاد میکنیم در مورد روغن نخل و روغن درخت چای مطالعه کنید. به لینک زیر مراجعه کنید: خرید روغن کانولا-فروش روغن کانولا- نمایندگی فروش روغن کانولا

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 47
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 401
  • باردید دیروز : 3258
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13612
  • بازدید ماه : 90147
  • بازدید سال : 307044
  • بازدید کلی : 307914
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی