فروش روغن جوجوبا
loading...

بازرگانی سایناویژن

بازدید : 60 دوشنبه 30 دی 1398 زمان : 14:02

فروش روغن جوجوبا

فروش روغن جوجوبا , خرید روغن جوجوبا یک محصول درمانی اعجاب انگیز

گیاه جوجوبا گیاهی دلچسب و چند ساله است که در آمریکای شمالی رشد می کند.

این گیاه نه تنها در آب و هوای خشن و بیابانی که می تواند اکثر موجودات زنده را نابود کند.

بلکه دارای بسیاری از خواص درمانی نیز میباشد.روغن جوجوبا به اندازه کافی ملایم است

که به عنوان روغن حامل برای مخلوط کردن با سایر اسانسها مورد استفاده قرار می گیرد همچنین می توان به تنهایی نیز از آن استفاده کنید.

بسیاری از افراد از روغن جوجوبا به عنوان بخشی از کارهای روزمره مراقبت از پوست خود استفاده می کنند.

و دلایل خوبی برای آن وجود دارد.

شواهد زیادی وجود دارد که از استفاده از روغن جوجوبا به عنوان درمانی برای آکنه ، خشکی پوست و بیشماری از شرایط پوستی

برخوردار است.

فروش روغن جوجوبا و مخلوط آن با سایر اسانس ها

فروش روغن جوجوبا و فواید استفاده از روغن جوجوبا برای پوست

فروش روغن جوجوبا و فواید استفاده از روغن جوجوبا برای پوست

1. خاصیت مرطوب کنندگی با فروش روغن جوجوبا

این روغن یک منبع ترشح آور منبع اعتماد است.

این بدان معنی است که برای جلوگیری از بین رفتن رطوبت ، پوست شما را با یک سد محافظ کار می کند.

این ممکن است به جلوگیری از ایجاد عفونت های باکتریایی ، آکنه و شوره سر کمک کند

2. ضد باکتری

این روغن حاوی خواص ضد میکروبی و ضد قارچ است.

در حالی که آزمایش های آزمایشگاهی منبع معتبر دریافتند.

که روغن جوجوبا باعث کشته شدن همه گونه های باکتریایی یا قارچی می شود.

باکتری ها و قارچ های خاصی را که می تواند باعث سالمونلا ،عفونت coli و کاندیدا شود ، از بین می برد

3. مکمل های آنتی اکسیدان

روغن جوجوبا حاوی اشکال طبیعی ویتامین E است.

این ویتامین با یک منبع معتبر پوست شما به عنوان یک آنتی اکسیدان کار می کند.

4. غیرمتداول

اگرچه این روغن یک ماده گیاه شناسی است ، اما آرایش آن به روغن طبیعی که بدن شما تولید می کند بسیار شبیه است .

این امر باعث می شود که بر روی پوست خود چسبیده و منافذ خود را مسدود کرده و منجر به شکستگی و آکنه کمتر شود

5. کاملاً حساس است

از نظر مولکولی ، روغن یک موم است. اگرچه می تواند به پوست شما جذب شود .

طبیعت مومی آن اجازه می دهد تا یک مهر و موم تسکین دهنده بر روی سطح ایجاد کند.

برخلاف سایر روغنهای اساسی گیاهان دارویی ، روغن جوجوبا به طور معمول غیر منعطف است

6. فروش روغن جوجویا و کنترل سبوم بدن

روغن جوجوبا ، تولید سبوم را تنظیم می کند .بدن شما به طور طبیعی سبوم تولید می کند.

وقتی روغن جوجوبا را روی پوست خود می گذارید ، پوست شما نرم و مرطوب می شود.

این سیگنالی را به فولیکولهای مو شما می فرستد.

که پوست شما برای هیدراتاسیون نیاز به سبوم اضافی ندارد.

این باعث می شود پوست روغنی به نظر نرسد و به جلوگیری از آکنه ناشی از منافذ بسته شده کمک کند

فروش روغن جوجوبا

7. به پیشرفت سنتز کلاژن کمک میکند

آنتی اکسیدان های موجود در روغن جوجوبا ممکن است به بدن شما در تولید کلاژن کمک کند.

کلاژن پروتئینی است که در پوست و مفاصل شما و همچنین قسمت هایی از بدن شما از غضروف ساخته شده است

.با افزایش سن، سطح کلاژن کاهش می یابد، این روغن آنتی اکسیدان های اعمال شده در پوست را برای بهبود سنتز کلاژن پیوند می دهد.

8. ممکن است به تسریع در بهبود زخم کمک کند

این اسانس یک منبع امیدوارکننده در تحریک بهبود زخم است.

تحقیقات مقدماتی نشان می دهد منبع معتبر که روغن جوجوبا سلول های پوست شما را ترغیب می کند که بعد از جدا شدن توسط یک خراش یا برش ،

به یکدیگر وصل میشوند. این خاصیت بهبود زخم را می توان به غلظت ویتامین E طبیعی روغن جوجوبا متصل کرد.

9. با خرید روغن جوجوبا مبه تسکین اگزما ، پسوریازیس و دیگر شرایط خشک شدن پوست کمک کنید

این محصول خاصیت ضد التهابی و درمانی دارد. کاربرد موضعی ممکن است به رفع خشکی ، پوسته پوسته شدن ، خارش و علائم مرتبط با آن کمک کند.

افرادی که شرایط التهابی پوستی مانند پسوریازیس و اگزما دارند ،

ممکن است روغن جوجوبا را مفید بدانند.

10. ممکن است به تسکین آفتاب سوختگی ها کمک کند

این روغن ماده ای محبوب در برخی ضد آفتاب های طبیعی میباشد.

یکی از منابع معتبر مطالعه نشان می دهد که ویتامین E ، هنگامی که با آنتی اکسیدان های دیگر ترکیب می شود .

می تواند به محافظت از پوست در برابر آفتاب کمک کند.

نور خورشید میتواند باعث پوسته پوسته شدن پوست صورتتان شود. روغن جوجوبا ویتامین E را ترمیم می کند .

رطوبت را می افزاید و باعث تسکین این علائم آفتاب سوختگی می شود.

11. ممکن است به درمان آکنه کمک کند

روغن جوجوبا دارای خاصیت تسکین دهنده ضد التهابی ، خاصیت درمانی ، مرطوب کننده و ضد میکروبی طبیعی است.

این خصوصیات نشان می دهد که این روغن می تواند به شما در جلوگیری از شکستگی و همچنین بهبودی برای آکنه های خفیف کمک کند..

12. ممکن است به کاهش ظاهر خطوط و چین و چروک پوست کمک کند

محصولات گیاهی با خاصیت آنتی اکسیدانی به منظور بهبود خاصیت ارتجاعی پوست مورد استفاده قرار میگیرد.

این بدان معنی است که قدرت آنتی اکسیدانی این روغن ممکن است باعث کند شدن علائم پیری زودهنگام شود

این روغن با وجود ویتامین E میتواند زخم ها را التیام ببخشدو در تسریع بهبود زخم ها تاثیر بسزایی داشته باشد.

خرید روغن جوجوبا

فروش روغن جوجوبا و نحوهاستفاده آن:

بر خلاف برخی دیگر از روغنهای اساسی ، این روغن نیازی به رقیق شدن ندارد .

و مستقیماً روی پوست شما اعمال می شود.قبل از استفاده از این محصول، یا هر

کالای آرایشی ، برای اولین بار ، باید یک آزمایش پچ را انجام دهید تا مطمئن شوید که حساسیت ندارید.

مراحل تست پچ به صورت زیر می باشد:روی ساعد داخلی خود سه یا چهار قطره روغن بزنید.

منطقه را با بانداژ بپوشانید و 24 ساعت صبر کنید.بانداژ را برداشت هو پوست زیر آن را بررسی کنید.

اگر نشانه ای از کهیر ، قرمزی یا سوزش وجود ندارد ، روشن است شما به روغن حساسیت ندارید

نحوه استفاده از روغن جوجوبا به نتیجه دلخواه شما بستگی دارد.

می توانید از آن به عنوان مومیایی کردن لب برای تسکین لب های خشک و ترک خورده استفاده کنید ،

یا میتوان قبل از خواب به عنوان سرم ضد پیری آن را روی تمام صورت خود مالش دهید.

همچنین ممکن است این روغن را با سایر ترکیبات طبیعی ضد آکنه در درمان

ماسک DIY برای بهبود آکنه مخلوط کنید و از آن به منظور بهبود آکنه استفاده کنید

عوارض جانبی و خطرات احتمالی باخرید رووغن جوجوبا

از آنجا که این روغن ضد حساسیت است ، استفاده از موضعی به طور کلی ایمن تلقی می شود.

با این حال ، موارد نادری وجود دارد که روغن جوجوبا باعث واکنش

آلرژیک شده است. علائم این بیماری شامل کهیر و خارش میباشدبرای جلوگیری از این عوارض جانبی ،

قبل از استفاده از این روغن حتماً یک آزمایش پچ (که در بالا توضیح داده شده است) انجام دهید.

گیاهان بالغ جوجوبا بوته های چند ساله چوبی هستند که با تغییر فصل ، برگ های آنها می ریزند هنگام کاشت ، تقریبا سه سال طول میکشد که

گیاهان جوجوبا رشدکند که جنسیت آن را فقط با گل آن میتوان تشخیص داد.گیاهان ماده از گل بذر تشکیل می شوند و گیاهان نر نیز گرده افشانی میکنند

دانه های جوجوبا کمی شبیه به دانه های قهوه هستند ، اما کمی بزرگتر هستند و بصورت یکنواخت نیستند

فروش روغن جوجوبا

فروش روغن جوجوبا و ساختارشیمیایی این محصول

ساختار شیمیایی روغن جوجوبا به دلیل داشتن موم غیر اشباع با سایر روغنهای گیاهی تفاوت دارد.

به عنوان موم ، روغن جوجوبا برای صورت و بدن مفید است .

زیرا از پوست محافظت می کند ، رطوبت پوست را حفظ میکند و باعث تسکین پوست و مو می شود.

در دمای اتاق ، روغن جوجوبا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده مایع است.

مانند برخی روغنها ، روغن جوجوبا تجزیه و سفت نمی شود.

این عامل در واقع ماندگاری بسیار طولانی دارد و باعث می شود محصولات و کاربردهای آرایشی آن مورد استفاده قرار گیرد.

روغن جوجوبا حاوی ترکیبات مفیدی از جمله ویتامین E ، کمپلکس ویتامین B ، سیلیکون ، کروم ، مس و روی است. همچنین درصد ید بسیار بالایی دارد

که ید 82 درصد را شامل میشود کع باعث خاصیت بهبودی روغن جوجوبا می شود

همچنین حاوی سه اسید چرب است:

اروسیک (13.6 درصد) ،

گادولئیک (71.3 درصد) و اولئیک (2/11 درصد)

روغن جوجوبا ، ساخته شده از موم موجود در گیاه دانه جوجوبا (تلفظ "هو-HO-bah") .

یک مرطوب کننده آزمایش شده و واقعی است که به خشکی پوست و چروک های آن کمک می کند.

گیاه جوجوبا بوته ای وحشی است که در درجه اول در جنوب غربی و مکزیک یافت می شد .

بدین صورت که بذرهای آن جمع آوری و فشرده می شوند تا موم از بین برود ،

معمولاً در هنگام استفاده از مواد آرایشی از آن به عنوان "روغن" یاد می شود

یادگیری چگونگی تهیه روغن جوجوبا یک چالش است ، اما می تواند یک اقدام ارزشمند برای کسانی باشد که مایل به کنترل خلوص روغن جوجوبا خود هستند ، یا امیدوارند

یک تجارت کوچک تولید روغن جوجوبا را آغاز کنند باشد

فروش روغن جوجوبا و نحوه تهیه آن :

در ابتدا منبعی از گیاهان جوجوبا را پیدا کنید. جوجوبا را می توان وحشی یافت یا می توان آن را از مراکز باغ و مهد های مخصوص خریداری کرد.

تخم جوجوبا را پرورش دهید. این دانه ها سخت ، قهوه ای روشن و غلاف مانند هستند و از موم بالایی برخوردار می باشند.

بذور جوجوبا بعد از رسیدن ، بطور معمول در تابستان ، برداشت می شوند.

بذور را به مدت یک تا دو هفته خشک کنید. بذر جوجوبا 54 درصد موم است ، بنابراین میزان روغن آن زیاد می باشد .

همچنین میزان رطوبت آن باید تقریبا 10 درصد باشد.

دانه های خشک شده جوجوبا را درون یک پرس سوزن یا پرس بذر بریزید. موم حاصل را که ظاهر یک روغن سبک است ، بردارید.

وعده غذایی را که از بذرها باقی مانده دور کنید ، مواظب باشید که هیچ حیوان یا انسانی غذا را نخورد.

این ویتامین دارای پروتئین بالایی است

همچنین حاوی ماده ای به نام Simmondsin است که در صورت مصرف سمی می باشد.

روغن استخراج شده جوجوبا را درون درب های شیشه ای و دارای درب های محکم قرار دهید. در صورت تمایل از ظرف چکه ای چشم استفاده کنید.

نحوه نگهداری بعد از خرید روغن جوجوبا

روغن جوجوبا را در یک کابینت تاریک و خنک و خشک نگه دارید. جوجوبا برخلاف سایر روغنهای آرایشی ، لکه دار نمی شودو می تواند برای

مدت نامحدودی با خیال راحت ذخیره و استفاده شود.

از روغن جوجوبا به دلخواه ، روی پوست به عنوان مرطوب کننده یا به عنوان پاک کننده آرایش چشم استفاده کنید. روغن جوجوبا توسط افرادی که پوست

روغنی دارند بسیار مفید است زیرا منافذ را مسدود نمی کند و باعث ایجاد آکنه نمی شود.

روغن جوجوبا می تواند برای جلوگیری از پوسیدگی به سایر روغنهای اساسی اضافه شود.

جوجوبا دارای pH است که تقریباً مشابه با مرطوب کننده طبیعی سبوم تولید شده توسط پوست انسان است .

بنابراین برای پوست انسان بسیار آرامش بخش می باشد

دانه های خشک جوجوبا که تقریباً 10 درصد رطوبت دارند .

می توانند سالها قبل از استفاده از پرس روغن برای استخراج موم نگهداری شوند.

کشاورزان جوجوبا در ایالات متحده کمتر از 40،000 هکتار به تولیدگیاه جوجوبا اختصاص دارد. بازار روغن جوجوبا برای کسانی که قادر به رشد و تولید روغن هستند ، قوی است.

طبق گفته پژوهشگران بذر جوجوبا از گیاه همیشه سبز درختچه جوجوبا گرفته می شود که بومی آریزونا ، کالیفرنیا و شمال مکزیک است. از این دانه ها برای تولید روغن

جوجوبا استفاده می شود که در بسیاری از درمان های زیبایی و مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می گیرد.

خرید روغن جوجوبا با سایر روغنهای گیاهی تفاوت دارد زیرا حاوی درصد بسیار بالایی استرهای موم (97٪)می باشد که باعث می شود بیشتر از روغنهای گیاهی سنتی به

روغن نهنگ شباهت داشته باشند

همچنین روغن جوجوبا به طور سنتی توسط بومیان آمریکایی و مکزیکی های اولیه به عنوان نرم کننده مو مورد استفاده قرار می گرفت و از آن در مراسم ، آشپزی و

دارو استفاده می شد. دفتر امور هند در ایالات متحده بودجه مطالعه گیاه جوجوبا را تأمین مالی کرده است زیرا این محصول یک محصول نقدی مناسب برای آمریکایی های

بومی آمریکای جنوبی است

در سال 1973 ، پس از ممنوعیت روغن نهنگ اسپرم ، شرکت های آرایشی به جای آن ، از روغن جوجوبا به عنوان ماده تشکیل دهنده استفاده کردند.

موارد استفاده بعد از خرید روغن جوجوبا

روغن جوجوبا برای درمان چندین بیماری پوستی استفاده می شود.

محققان دریافتند که اسانس این محصول به از بین بردن پوست خشک و محافظت در برابر ریزش مو کمک می کند

همچنین برای درمان آکنه ، پسوریازیس ، سوزش پوستی ، آفتاب سوختگی و پوسته پوسته شدن نیز بسیار مفید است.

خرید روغن جوجوبا نیز اغلب به عنوان روان کننده صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد .

زیرا وقتی تحت فشار قرار می گیرد یا در معرض دمای زیاد قرار می گیرد ، تجزیه می شود.

تحقیقات منتشر شده در وب سایت PubMed.gov نشان میدهد.

که اسانس این محصول نه تنها برای استفاده در محصولات آرایشی بی خطر است.

بلکه یک مرطوب کننده موثر برای پوست است.

براساس وب سایت بانک اطلاعات لوازم آرایشی ، این اسانس نباید مصرف شود .

اما وقتی به عنوان ماده ای در مواد آرایشی و محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می گیرد ،

کاملاً بی خطر تلقی می شود. اطلاعات لوازم آرایشی همچنین گزارش می دهد که استفاده از روغن جوجوبا در محصولات آرایشی بی خطر محسوب می شود.

خواص روغن بدن انسان بعد از خرید روغن جوجوبا

پوست انسان برای محافظت و روانکاری پوست و موها روغن طبیعی معروف به سبوم را ترشح می کند.

خرید روغن جوجوبا احتمالاً شبیه ترین روغن به بدن انسان است

دانشمندان بعضی وقت ها وقتی می خواهند سبع انسان را در آزمایشگاه کپی کنند .

به اسانس این محصول روی می آورند. گزارشی در سال 2009 در ژورنال بین المللی علوم زیبایی بیان کرد:

محققان با موفقیت از سبوم مصنوعی استفاده کردند که 25 درصد آن روغن جوجوبا بود.

از آنجایی که اسانس این محصول حاوی استرهای موم و اسیدهای چرب مشابه سبومانسان است .

یک ماده مورد علاقه در مواد آرایشی و محصولات پوستی می باشد

برای خرید روغن جوجوبا با ساینا ویژن تماس بگیرید.

پیشنهاد میکینم در مورد روغن آووکادو ، روغن زرده تخم مرغ ، روغن کدو مطالعه کنید.

به لینک زیر مراجعه کنید:

فروش روغن جوجوبا

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 47
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 120
  • باردید دیروز : 3258
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13331
  • بازدید ماه : 89866
  • بازدید سال : 306763
  • بازدید کلی : 307633
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی